MMX Zandvoort

Restaurant MMX Zandvoort is hét adres om echt goed Italiaans te eten. Bij ons geniet u van eerlijke huisgemaakte gerechten, zoals u ze ook in Italië geserveerd krijgt. Voor de MMX Zandvoort keukenbrigade is dat appeltje eitje. Hun eigen roots ligt namelijk op het Italiaanse eiland Sicilië. Voordat zij zich professionaliseerden als kok aten zij al jaren van ‘la loro mamma’ huisgemaakte pasta. Hierdoor weten zij ook als geen ander dat alleen zongerijpte tomaten en kruiden die gegroeid zijn op mediterrane berghellingen net even anders smaken. Precies zoals dat is met de Italiaanse wijnen die we u serveren in MMX Italian restaurant Zandvoort. Als het even kan laten wij zelfs onze ansjovis, sardines en zeebaars uit Italië overkomen. Want alleen dan weten we zeker dat we die typische Italiaanse flavour te pakken krijgen die nodig is voor zoutkorstbereiding van zeebaars.

Bij MMX Italian restaurant Zandvoort kunt u van maandag – zondag vanaf 17:30 dineren. Zou u graag in een Italiaanse ambiance een receptie, feest of (zakelijke) borrel willen organiseren, heeft u aan onze zaak een toplocatie. Onze inrichting is gezellig, sfeervol en leent zich perfect voor een ontspannen samenzijn van een familie, vriendengroep of collegiale happening. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor catering op locatie. In beide gevallen neemt u het best eventjes contact met ons op. Geheel naar uw wens en beschikbare budget, plannen wij samen met u een onvergetelijke dag.

Wij zijn gevestigd op een makkelijk te bereiken locatie. U vindt ons Italiaanse restaurant aan de Haltestraat, op iets minder dan honderd meter van het treinstation. Wist u dat u met de trein vanuit Amsterdam binnen het uur in Zandvoort bent? En met de auto in zelfs minder dan een half uurtje. Voor elke gelegenheid MMX Zandvoort; pizza, pastagerecht of een borrel met antipasti.

Restaurant MMX
Restaurant MMX
Restaurant MMX