Over ons

MMX is een klassiek-modern restaurant met een internationaal tintje en een authentieke Italiaanse keuken. De kracht van de Italiaanse keuken is zijn puurheid, eenvoud en eerlijkheid. Bij MMX koken we volgens deze traditie.

Elke dag bereidt de jonge Siciliaanse keukenbrigade gerechten met zorgvuldig gekozen ingrediënten. Onze groenten, vlees en vis komen elke dag vers binnen. Brood wordt huisgebakken en ook het merendeel van de pasta is huisgemaakt. De pasta gerechten zijn op basis van vis, vlees en vegetarisch. De keuken is gebaseerd op de versheid van de producten, originele producten uit Italië en eerlijke smaken. Naast de gerechten als pasta, vlees en vis heeft MMX heerlijke steenoven pizza’s! Net zoals u ze in Italië proeft. Naast de traditionele pizza varianten hebben wij ook een aantal speciale pizza’s. Bijvoorbeeld de low-calorie pizza met kip en avocado van 600 kcal. Genieten en op gewicht blijven!

De specialiteiten van MMX zijn onder anderen de Spaghetti Parmiggiano, een spaghetti bereid in een uitgeholde kaas, en de Zeebaars in zoutkorst. Beide gerechten worden aan tafel bereidt en geven dus, naast heerlijke smaken, ook een bijzondere ervaringen aan tafel! Onze Scroppino moet u ook echt een keer komen proeven, verslavend lekker!

Op de wijnkaart staan alleen wijnen uit Italië, gemaakt van mooie druivenrassen.

Bij MMX is het ook mogelijk recepties en feesten te houden. Vanaf een borrel met hapjes tot volledige lunches of diners. Voor speciale wensen kunt u dit altijd met ons overleggen.

Dineren bij MMX kan vanaf 17.30 uur. Een warme ambiance, eten en drinken in een ontspannen sfeer, kortom genieten. Team MMX hoopt u vaak te mogen ontvangen.

Verheugt u zich alvast op de heerlijke gerechten en kijk op deze site onder ‘menu’ naar de dinerkaart.

Voor meer informatie over ons, zie ook:


Restaurant MMX
Restaurant MMX
Restaurant MMX

Vragen of reserveren? Aarzel niet!