Pizza Zandvoort

Waarom zou u in Zandvoort pizza eten bij MMX? Dat is heel simpel. De keukenbrigade van MMX maakt niet zomaar een pizza, maar de beste pizza van Zandvoort. En eigenlijk kan dat ook niet anders met koks die zelf afkomstig zijn uit Italië. In onze steenoven bakken we onze pizza’s op authentieke wijze. Niet alleen onze pizza’s natuurlijk. Ook onze lasagne en andere ovengerechten worden in dezelfde steenoven bereid.

Waarom een steenoven? In een steenoven lopen de temperaturen op tot boven de driehonderd graden celsius. Omdat met deze temperatuur het vocht uit het deeg en dat wat erop ligt snel verdampt, krijgen gerechten de tijd niet om te gaan stoven in hun eigen vocht. De MMX Zandvoort pizza onderscheidt zich van andere pizza’s door zijn extra krokante bodem, al dente beleg en karakteristieke steenoven flavour.


Beste pizza Zandvoort

De keuze aan pizza’s in onze pizzeria Zandvoort is ruim. Naast de pizzaklassiekers als de Formaggi en Napolitana hebben we ook caloriearme en vegetarische pizza’s. De caloriearme pizza telt slechts 650 calorieën en is belegd met avocado, kip, mozarella en groente. Ook onze vegetarische pizza is rijkelijk belegd met diverse typisch Mediterrane groenten en telt ook slechts 600 calorieën. Door de rijke belegging zijn beiden echter een volledige maaltijd. Wilt u eens een andere pizza dan wat u altijd heeft, kunnen we u van harte onze Zandvoort Pizza Carpaccio of Pizza Prosciutto aanbevelen.

Als u al eerder onze pizzeria Zandvoort bezocht, weet u het al. Onze zaak beschikt over een sfeervolle ambiance, waar het gezellig toeven is. U kunt bij ons uw pizza ophalen, om elders op te eten. Maar waarom zou u niet eens plaatsnemen aan een tafeltje? In onze pizzeria Zandvoort serveren wij ook heerlijke Italiaanse wijnen die zich heel prima in combinatie met een pizza laten smaken.

Restaurant MMX
Restaurant MMX
Restaurant MMX