Uit eten Zandvoort

Lekker eten Zandvoort is een mooie afsluiter van een dagje aan zee of het race-circuit. Het liefst een restaurant Zandvoort centrum, zodat u na afloop snel bij uw auto of het treinstation kan komen. Bij MMX aan de Haltestraat is de keuken niet alleen goed, het is er ook gezellig toeven. Onze ambiance is klassiek-modern te noemen en geschikt voor jong en oud. Enerzijds kunt u bij ons terecht voor klassieke Italiaanse pizza’s en pastagerechten. Anderzijds hebben wij ook minder bekende pizza’s, specifiek Siciliaanse pasta’s, vleesgerechten van de wereld en mediterrane visspecialiteiten.

In onze keuken werken wij met dagverse producten. Zo zijn wij ervan verzekerd dat we altijd kunnen serveren wat er op het menu staat en u altijd als tevreden klant naar huis gaat. Mocht u voor een familiefeest, reünie of bedrijfsuitje erover denken om een Italiaans diner Zandvoort te genieten, neemt u dan even contact met ons op. Als authentiek Italiaans restaurant doen wij graag een stapje extra voor u. Voor grotere groepen kunnen wij een speciaal menu voor u samenstellen dat bestaat uit meerdere gangen en waarin er voor elk wat wils is. Bij ons zijn zowel caloriearme, als vegetarische gerechten mogelijk.

Naast de gerechten die in de keuken bereid worden, prepareren wij ook enkele Italiaanse specialiteiten aan tafel voor u. Deze culinaire beleving is niet alleen om uw vingers bij op te eten, maar het is ook een leuke manier om uw diner meer kleur te geven. Een van de gerechten die onze kok voor u aan tafel bereidt, is Pasta Parmigiano. Dé specialiteit van MMX restaurant Zandvoort. Kwalitatief goed en lekker eten Zandvoort is natuurlijk niet compleet zonder een goed glas wijn. Italiaanse wijn welteverstaan. En Prosecco of Valpollicella zijn wijnen die zelfs van een eenvoudige pizza een wereld diner Zandvoort maken.

Restaurant MMX
Restaurant MMX
Restaurant MMX